Onder de naam NOVA Jonge Filmers organiseert de Filmbond NOVA verschillende activiteiten voor jongeren.

Het NOVA Jonge Filmers Filmfestival en het Filmkamp zijn al jaren een succes. Verder vind je hier leuke tip en nieuws.

Als je op de hoogte wilt blijven kun je je inschrijven voor de nieuwsbrief.

Je helpt ons ook als je de enquête invult. Zo kunnen wij je nog beter helpen bij het maken van leuke films.

Ik wil de nieuwsbrief ontvangen

Danny Snoek is begonnen aan een ambitieus filmproject. Volg hier zijn vorderingen bij het maken van deze monsterproductie.

Deze hedendaagse film gaat over Quinty, een talentvolle en levenslustige 20’er. Haar grootste droom is al haar eigen nummers voor een groot publiek uit te brengen.

Een nieuwe editie van Kunstbende is dit jaar weer gestart! De voorronde vindt plaats op 24 juni in Flint Amersfoort. Tijdens de voorronde laten jonge makers (13 t/m 19 jaar) uit de provincie Utrecht hun zelfgemaakte werk zien.

Wat is de Filmbond NOVA?

NOVA staat voor Nederlandse Organisatie Van Audiovisuele amateurs. De Filmbond NOVA is een landelijke vereniging met regio's als leden. Je kunt individueel lid worden van een regio of je aansluiten bij een filmclub. Als je lid wordt van CineNOVA ben je ook lid van de Filmbond NOVA. Dan zijn er nog meer leuke activiteiten, kun je gebruik maken van ledenkorting en nog veel meer.

De Filmbond NOVA organiseert festivals en cursussen, leidt juryleden op en doet nog veel meer. Wij kunnen je op weg helpen bij het maken van een leuke film.

Wat wil jij? Laat het weten aan de NOVA.

De NOVA wil graag je filmdromen waar maken. Om helder te krijgen wat jouw behoeften zijn willen wij graag wat vragen stellen.  Als je kennis wilt maken met onze organisatie, beantwoord dan alsjeblieft de vragen. Deze vragenlijst is bedoeld voor jongeren van 12 t/m 23 jaar. Het beantwoorden kost je ongeveer 10 minuten van je tijd. We garanderen dat de resultaten anoniem worden verwerkt.

Alvast bedankt voor je moeite!

Klik op het vraagteken, de titel of hier. Dan opent de vragenlijst.